Om oss

Om oss

Vår vision var att grunda ett fastighetsförmedlings företag som känner den lokala marknaden och människorna i området.
Vi har arbetat med bostadsförmedling i tiotal år och gjort tusentals bostadsaffärer.
Vi vet vad ett lyckat förmedlingsarrangemang innebär.

Vi träffar dig personligen och jobbar på vårt eget sätt

Du kan lita på att vi hittar lämpliga lösningar till dina behov och vi stöder dig tills affärsögonblicket och även efter det. Via oss får du din bostadsaffär att löpa snabbt, tryggt och med gott slutresultat.

Som medlem i SKVL är vi inte beroende av banker eller försäkringsbolag. Som kund kan du koncentrera dig fredligt på den viktigaste handeln i ditt liv och inte störa dig genom telefonförsäljning. Du får full frihet att bestämma vilken bank eller försäkringsbolag du använder och bestämma om du vill anbud av dem.

Lena Berts

Lena

Lena har ett stort hjärta för sitt arbete, hon har 18-års erfarenhet inom branschen, hon har en vid lokalkännedom. Hon är social, glad, flexibel och energisk, hon är en problemlösare, vänder på alla stenar för att hitta svar och reda ut problem. Varje affär ska kännas trygg. Lena har gjort närmare tusen bostadsaffärer och har tusentals nöjda kunder.

Kyllikki

Kyllikki har jobbat på ett byggföretags kontor och sen på en advokatbyrå som sekreterare och nu under de senaste tjugo åren inom fastighetsförmedling. För Kyllikki är det viktigt att kunderna känner att bostadsaffären är lyckad för både säljare och köpare och att allt går rätt till, som engelsmannen säger – by the book. Nästan tusen bostadsaffärer visar att hon har gjort saker rätt. Varje gång en ”gammal” kund tar kontakt värmer det hennes hjärta och hon inspireras.

Kyllikki Kuivila
Miika Korkiakoski

Miika

Miika har tjänstgjort länge innom försäljning och marknadsföring i många olika branscher. Ett mångsidigt kunnande samt en noggrann och trovärdig natur garanterar en lyckad affär. Miikas lättsam men målmedveten stil har fått en positiv respons från kunderna. Miika har erlaggt AFM examen år 2005. Inom fastighetsförmedlingen krävs det en kontinuerlig uppdatering av bland annat lagförändringar samt i frågor som berör finanseringar. Miika följar upp aktivt ändringar som sker i branschen samt till och med förutse kommande trender.