Om oss

Om oss

Vår vision var att grunda ett fastighetsförmedlings företag som känner den lokala marknaden och människorna i området.
Vi har arbetat med bostadsförmedling i tiotal år och gjort tusentals bostadsaffärer.
Vi vet vad ett lyckat förmedlingsarrangemang innebär.

Vi träffar dig personligen och jobbar på vårt eget sätt

Du kan lita på att vi hittar lämpliga lösningar till dina behov och vi stöder dig tills affärsögonblicket och även efter det. Via oss får du din bostadsaffär att löpa snabbt, tryggt och med gott slutresultat.

Som medlem i SKVL är vi inte beroende av banker eller försäkringsbolag. Som kund kan du koncentrera dig fredligt på den viktigaste handeln i ditt liv och inte störa dig genom telefonförsäljning. Du får full frihet att bestämma vilken bank eller försäkringsbolag du använder och bestämma om du vill anbud av dem.

Lena Berts

Lena

Lena har ett stort hjärta för sitt arbete, hon har 22-års erfarenhet inom branschen, hon har en vid lokalkännedom. Hon är social, glad, flexibel och energisk, hon är en problemlösare, vänder på alla stenar för att hitta svar och reda ut problem. Varje affär ska kännas trygg. Lena har gjort närmare tusen bostadsaffärer och har tusentals nöjda kunder.

CAROLINA NORRGÅRD

Carolina

Carolina har lång erfarenhet av såväl kundbetjäning som försäljning och har jobbat länge på en juridisk byrå. Fastighetsbranschen är från tidigare bekant genom att Carolina har jobbat för ett flertal privata fastighetsbolag och administrerat över både affärsutrymmen och privata bostäder. I och med jobbet på Visiona blev en långvarig dröm sann. Carolina är social och utåtriktad och älskar utmaningar – ingenting är omöjligt!