Meistä

Meistä

Meidän visionamme oli perustaa oman alueemme tunteva ja alueemme ihmiset tunteva kiinteistönvälitysyritys.
Olemme työskennelleet asunnonvaihdon parissa kymmeniä vuosia, tehden tuhansia asuntokauppoja.
Me tiedämme mitä onnistunut välitystapahtuma pitää sisällään.

Me kohtaamme sinut yksilöllisesti ja toimien omana itsenämme

Voit luottaa siihen, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut ja olemme tukenasi aina kaupantekohetkeen asti sekä sen jälkeen. Meidän kauttamme saat asuntokauppasi sujumaan nopeasti, turvallisesti ja tuloksellisesti.

SKVL:n jäsenyrityksenä emme ole riippuvuussuhteessa pankkeihin tai vakuutusyhtiöihin. Saat asiakkaana keskittyä rauhassa elämäsi tärkeimpään kauppaan, etkä joudu häiritsevän puhelinmyynnin kohteeksi. Saat täyden vapauden päättää, minkä pankin tai vakuutusyhtiön palveluita käytät ja päätät itse haluatko niiltä tarjouksia.

lena berts

Lena

Lenan sydän sykkii kiinteistönvälitykselle, on sykkinyt jo 18 vuotta. Hänellä on erittäin hyvä paikallistuntemus. Hän on sosiaalinen, iloinen, joustava sekä energinen. Ei ole sellaista pulmaa, jota Lena ei ratkaisisi! Kaikki kaupat ovat sujuneet varmuudella ja ammattitaidolla ja samalla linjalla hän aikoo tehdä kiinteistönvälitystyötään jatkossakin.

Miika

Miika on toiminut pitkään myynnin ja markkinoinnin parissa usealla eri alalla. Monipuolinen osaaminen sekä tarkka ja luotettava luonne takaavat onnistuneen kaupankäynnin. Miikan rento, mutta määrätietoinen tyyli on saanut positiivista palautetta asiakkailta. Miika on suorittanut LKV tutkinnon vuonna 2005. Kiinteistönvälityksessä vaaditaan kuitenkin jatkuvaa päivitystä mm. lainmuutoksista sekä rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Miika seuraa aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia sekä mielellään jopa ennustaa tulevia suuntauksia.

MIIKA KORKIAKOSKI
CAROLINA NORRGÅRD

Carolina

Carolinalla on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelusta ja myyntitehtävistä. Hän työskenteli pitkään lakiasiaintoimistossa ja huolehti useiden yksityisten kiinteistöyhtiöiden asuin- ja liikehuoneistoihin liittyvistä tehtävistä, kunnes pitkään haaveena ollut kiinteistönvälitysura vei voiton. Visionassa Carolina on päässyt kutsumuksensa pariin. Hän on ulospäinsuuntautunut ja rakastaa haasteita – mikään ei ole mahdotonta!

Fiona

Fiona on opiskellut liiketaloutta, mutta kiinnostus kiinteistövälitysalaa kohtaan on kytenyt pinnan alla jo pitkää. Työskenneltyään ensin pankkimaailmassa siirtyi hän seuraavaksi juuri toivomalleen uralle. Pietarsaaresta kotoisin ja nykyään Vaasassa asuvana Fiona tuntee hyvin tämän meidän rannikkoalueemme. Fiona nauttii siitä, kun saa tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua –asunto kauppa on suuri ja tärkeä päätös, jota tulee myös käsitellä sellaisena. Fiona tekee töitä rehellisesti ja järjestelmällisesti, kiinnittäen jokaiseen yksityiskohtaan huomiota ja tämä kaikki takaa asiakkaalle turvallisen kodinvaihto kokemuksen.