Bromsgränden 5, Vasa, 6r+k+bastu

Bromsgränden 5,Storviken
6r+k+bastu

870000 €Egnahemshus på det eftertraktade området vid Storvikens strand!
Detta 2004 byggda egnahemshus är inrett med stil och kvalitet och alla detaljer är planerade med eftertanke. Vill man vakna upp till ljudet av vågornas brus och köra med båt hem till egen brygga är detta ens kommande hem.
På första våningen är det öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har öppen spis och full takhöjd med stora fönster genom vilka massor med ljus strömmar in. Separat tv-hörna. Rymligt hjälpkök och i anslutning till det bastu- och spa-avdelning med direkt utgång till terassen och den stora utomhusbubbelpoolen. Egen utgång även från hjälpköket. Rejält med förvaringsutrymme.
I andra våningen tre stora sovrum. Huvudsovrummet har havsutsikt och eget badrum och klädrum. Separat wc och badrum med bubbelbad. Övre våningen har också en rymlig aula och en vädringsterass.
På gården tvåbilsgarage med förråd, en lekstuga oche en grillkota. Mycket planteringar, bärbuskar och äppelträd. Jordvärme.
Centrum och Stenhagas service endast ett stenkast bort. Helheter som denna ytterst sällan till salu! Ring och boka privatvisning!