Niilontie 4, Mustasaari, 4h+k+s (yhtiöj. mukaan 4h+k)

Niilontie 4,Sepänkylä
4h+k+s (yhtiöj. mukaan 4h+k)

135000 €Tämä huoneisto on tarkoitettu perheasumiseen. Koti on siistissä kunnossa, joten muuttamaan pääsette vaikka ilman remontteja. Loistava pohjaratkaisu tarjoaa ihanteelliset puitteet jokaiselle nauttia niin yhteisistä hetkistä kuin myös omasta rauhasta. Tilavaan ja moderniin keittiöön mahtuu mukavasti ruokailemaan koko perhe. Arkea helpottaa myös toinen wc. Lasitettu parveke on etelänsuuntainen ja sieltä voit seurata lapsiystävällisen piha-alueen touhuja.
Sepänkylän palvelut ovat aivan nurkan takana ja Kivihakaan pääset muutamassa minuutissa. Taloyhtiö omistaa tontin ja lämpiää huolettomalla kaukolämmöllä. Yhtiötä on ajansaatossa hoidettu hyvin.
Soita ja varaa yksityisesittelysi!

Ljus och fin familjebostad i bra skick som man kan flytta in i utan renoveringsbekymmer. Välplanerad bottenplan som gör det möjligt att både njuta av lugn och ro eller mysig samvaro. Rymligt modernt kök. Separat wc som underlättar i vardagen. Inglasad balkong mot söder med utsikt mot den stora barnvänliga gårdsplanen.
Utmärkt läge med närbutik och all service i Smedsby alldeles runt hörnet och Stenhaga ligger också endast ett par minuter bort. Välskött bolag som äger tomten och som uppvärmningsmetod bekymmersfri fjärrvärme.
Ring och boka din privatvisning!